Edinstvena izkušnja z Anuško

Letalo Anuška, ki je ob osamosvojitvi krasilo nebo Slovenije, ponuja resnično neprimerljiv umik. Od trenutka, ko stopite na vzletno stezo, vas bo AirGlam odpeljal v  nepozabno bivanje na strehi Dvorca Gregorčič.

Prepustite se razkošnemu pobegu, ki presega običajno. Naše ekskluzivno doživetje AirGlam vas vabi, da se potopite v blišč zgodovine letalstva in hkrati uživate v udobju sodobnega razkošja.

V povsem zasebnem ambientu vam je na voljo prostor za vašo intimo in mir. Uživate ter zaplavate lahko v zasebnem bazenu, ki se nahaja tik ob pristajališču.

AirGlam - Soba
AirGlam
AirGlam - Bazen
AirGlam - Kulinarika

Podeželsko – urbano – moderno – preprosto

Preprosto nepozaben oddih

Zakaj bi se odrekli popolnemu udobju in podeželju, modernemu oddihu v preprostem okolju, če lahko vse to najdete na enem mestu. Privoščite si vožnjo z električnim kolesom in spoznajte skrite kotičke podeželja, se razvajajte ob okusni pojedini restavracije Dvorec Gregorčič, skočite v toplo kopel ali finsko savno, odklopite skrbi v hišnem masažnem salonu ali preprosto počivajte v moderno opremljenih sobah štirizvezdičnega hotela Dvorec Gregorčič.

Zasebna postrežba, zasebni bazen na strehi Dvorca in prvi slovenski Airglam-ping

Nepozabno kulinarično doživetje v soju zvezd,

razkošno opremljeno domovanje nad oblaki,

čarobno umirjeni oddih ob penini,

prijetno topli vrelec kopeli z najlepšim razgledom.

 

Ko sonce zaide in se zvezde pojavijo nad glavo, se umaknite v udobje zasebne nastanitve in zaspite sredi nežnega brenčanja motorjev letala. Prebudite se ob mehki svetlobi zore, ki filtrira skozi okna.

AirGlam je več kot le pobeg – to je potovanje odkrivanja, pustolovščin in razkošja brez primere.

Želite presenetiti posebno osebo? Po dogovoru organiziramo tudi presenečenje (penina + dekoracija).

E-povpraševanje

Na streho novega dela Dvorca Gregorčič smo umestili Anuško, kultno letalo Antonov An2. Letalo je med drugim vozilo prvo slovensko zastavo ob osamosvojitvi. Dober teden po otvoritvi Dvorca Gregorčič, je država Slovenija praznovala 30 letnico osamosvojitve, zato je Anuška tudi spomenik in poklon naši državi, Sloveniji.

S prenovo Dvorca Gregorčič smo povrnili hiši nekdanjo slavo, hkrati pa smo se z Anuško na strehi novega dela poklonili naši državi in letalstvu na Dolenjskem. Letala so od nekdaj predstavljala svobodo, visoke cilje in usreničene sanje.