Dvorec kot vzorčen primer obnove nepremične kulturne dediščine.

Hotel Dvorec Gregorčič je spomenik nepremične kulturne dediščine, zgrajen leta 1909. S celovito obnovo, ki je potekala v desetmesečnem obdobju 2020-2021, je Dvorec postal moderen in prijeten 4-zvezdični hotel, ki na svojih tristotih kvadratnih metrih omogoča celostno ponudbo za popoln oddih.

Podeželsko – urbano – moderno – preprosto

Preprosto nepozaben oddih

Zakaj bi se odrekli popolnemu udobju in podeželju, modernemu oddihu v preprostem okolju, če lahko vse to najdete na enem mestu.

Privoščite si vožnjo z električnim kolesom in spoznajte skrite kotičke podeželja, se razvajajte ob okusni pojedini restavracije Dvorec Gregorčič, skočite v toplo kopel ali finsko savno, odklopite skrbi v hišnem masažnem salonu ali preprosto počivajte v moderno opremljenih sobah štirizvezdičnega hotela Dvorec Gregorčič.

Dvorec omogoča moderno 4* nastanitev 30 gostom

Po napornem delovniku, kot vikend oddih ali postanek na dolgi poti. Dvorec Gregorčič je butični hotel z dušo ornamenta. Snovalci arhitekture in notranje opreme so v duh časa ujeli unikatno preprostost, ki je ne boste pozabili, zaposleni pa so vanjo vpletli neskončnost izbranih okusov, počitkov in užitkov.

Na recepciji nas najdete vsak dan med 7 uro zjutraj in 22 uro zvečer. Potrudili se bomo, da ugodimo vsaki vaši želji.