Ko obiščete naše spletno mesto www.dvorec-gregorcic.si, želimo zagotoviti, da je vaša izkušnja prilagojena vašim interesom in navadam. Da bi to dosegli, uporabljamo tehnologijo piškotkov, ki nam pomaga izboljšati vašo uporabniško izkušnjo, hkrati pa spoštujemo vašo zasebnost in pravico do nadzora nad svojimi osebnimi podatki.

1. Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se shranijo v napravo z dostopom do interneta, kot so računalniki, pametni telefoni ali tablice, ko obiščete spletno mesto. Piškotki so ključni za učinkovito delovanje spletnih mest in lahko izboljšajo uporabniško izkušnjo, saj si zapomnijo vaše nastavitve in dejavnosti na spletnem mestu.

2. Kako in zakaj uporabljamo piškotke?

Naše spletno mesto uporablja piškotke za:

  • Zagotavljanje osnovnih funkcionalnosti in varnosti spletnega mesta.
  • Razumevanje, kako uporabniki uporabljajo naše spletno mesto, da lahko izboljšamo naše storitve.
  • Prilagajanje vsebine in oglasov vašim interesom na podlagi vašega prejšnjega obiska in klikov.

3. Soglasje za uporabo piškotkov

Vaše soglasje za uporabo piškotkov pridobimo z obvestilom, ki se pojavi, ko prvič obiščete naše spletno mesto. Imate možnost izbrati, katere piškotke dovolite. Piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, se bodo uporabljali avtomatično, za vse druge vrste piškotkov pa potrebujemo vaše izrecno soglasje.

4. Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo

  • Nujni piškotki: Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in ne zbirajo osebnih podatkov.
  • Piškotki za analitiko: Ti piškotki nam pomagajo razumeti, kako uporabniki uporabljajo naše spletno mesto.
  • Funkcionalni piškotki: Piškotki, ki si zapomnijo vaše nastavitve in izbire na spletnem mestu.
  • Piškotki za trženje: Uporabljajo se za spremljanje vaših obiskov in dejavnosti z namenom ponujanja relevantnih oglasov.

5. Kako upravljate piškotke?

Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejema piškotke, vendar lahko nastavitve prilagodite. Spremenite lahko nastavitve brskalnika, da vas obvesti o piškotkih ali da zavrne piškotke tretjih oseb ali vse piškotke. Več informacij o tem, kako to storiti, najdete v ustreznem razdelku vašega brskalnika.

6. Vaše pravice in izbire

Zavezani smo zaščiti vaših osebnih podatkov in spoštovanju vaših pravic. Imate pravico do dostopa, popravka, izbrisa vaših podatkov, prav tako lahko zahtevate omejitev obdelave vaših podatkov ali ugovarjate njihovi uporabi. Za več informacij o teh pravicah ali če imate kakršnakoli vprašanja ali pomisleke glede naše uporabe piškotkov, se lahko obrnete na e-mail ljuha.info@ihg.com.

7. Spremembe naše politike piškotkov

Občasno lahko posodobimo to politiko piškotkov. O vseh pomembnih spremembah vas bomo obvestili z objavo obvestila na tem spletnem mestu ali drugim komunikacijskim kanalom.

8. Dodatne Informacije

Za več vprašanj in informacij nam pišite na info@dvorec-gregorcic.si.