Dvorec Gregorčič najdete v osrčju Šmarjete

Podeželsko – urbano – moderno – preprosto.

Oddih v osrčju Šmarjete najdete v Dvorcu Gregorčič:

5km od avtoceste

100m od trgovine

20m od parkirišča

0m do nepozabnega oddiha.

Ob Cvičkovi fontani

Dvorec Gregorčič se nahaja v centru Šmarjete, na Karlovškem trgu, tu pa najdete tudi spomenik dolenjskemu vinskemu posebnežu Cvičku. V vinski fontani nudijo degustacije, le streljaj stran pa lahko najdete še številne druge kulturne in arhitekturne znamenitosti, vredne vaše pozornosti. Ustavite čas in se prepustite utripu kraja.

Parkirišče le korak stran

Parkirišče za goste Dvorca Gregorčič se nahaja v neposredni bližini Dvorca, le korak stran od vhoda v hotel in restavracijo.

Za več informacij in natančna navodila ste vabljeni, da povprašate naše osebje, ki vam bo z veseljem našlo najbolj optimalno rešitev.

Obnova – interpretacija – oživitev

Spomenik Jožetu Karlovšku

Dvorec Gregorčič je v celoti obnovljen spomenik nepremične kulturne dediščine in rojstna hiša slovenskega ornamentalista Jožeta Karlovška. V svoji moderni interpretaciji je Dvorec oživel slovenske ornamente, ki so dekorativno umeščeni na hodnikih, v restavraciji, nastanitvenih kapacitetah in v wellnessu.

Obnova – interpretacija – oživitev

Bazen z razgledom na dolenjske griče

Gostje hotela Dvorec Gregorčič se lahko razvajajo v bazenu z najlepšim razgledom na Dolenjsko ob soju sveč in kozarcu lokalne penine.

Odkrijte skrite bisere narave

Že poznate naravne toplice, topli vrelec Klevevž?

Nahajajo se v neposredni bližini hotela in restavracije Dvorec Gregorčič.