Aktualna ponudba v 4* hotelu Dvorec Gregorčič

Ste za razvajanje po dvorsko?

Pripravili smo ekskluzivno hišno ponudbo. Ujemite ugodne cene!

V Dvorcu Gregorčič, prenovljeni rojstni hiši slovenskega ornamentalista Jožeta Karlovška, izberite dvorsko razvajanje. Ujemite popoln oddih unikatne preprostosti, ujete v duh butičnega hotela, kulinarične poezije z vetrom Mediterana v restavraciji ter zasebnega Wellnessa Ornament oddiha v srcu dolenjske!

Naša osnovna ponudba

Ujemite ugodno ponudbo nočitve 1/2, ki je v našem 4**** hotelu na voljo že od 95€ na noč

Idealno za brezskrbno raziskovanje Dolenjske, za vikend razvajanje v dvoje ali team-building izlet z najboljšo ekipo. 

REZERVIRAJ

EKSKLUZIVNA PONUDBA

Prva ekskluzivna hišna ponudba je namenjena vsem tistim, ki se radi sprostite v udobnih hotelskih sobah, uživate ob masažah in v termalnih kopanjih ter razvajate svoje brbončice ob gourmet večerji! 

Cena razvajanja:

330€ za tridnevno razvajanje za 2 osebi! 

*

Ponudba vsebuje: 

  • 2 nočitvi z zajtrkom v 4* hotelu Dvorec Gregorčič

  • Gourmet večerja s 4-hodnim menijem

  • Uporaba zasebnega wellnessa za 3h

  • Svetovanje za ogled lokalnih znamenitosti

Trajanje programa: 3 dni, 2 noči

 

Doplačila: turistična taksa, pijača po porabi, drugi individualni dogovori (masaže, najem e-koles, degustacije vin)…


Dodatna pojasnila: 

Check-in je možen po 14:00. V ceno nočitve je vključen samopostrežni zajtrk v hotelski restavraciji, ki ga ponujamo vsako jutro med 7:00 in 9:30. Check-out je možen po zajtrku, najkasneje do 11:00.

Razvajanje ob Gourmet večerji s 4-hodnim menijem v restavraciji Dvorca je del sezonske ponudbe. Pri kuhi upoštevamo vaše prehranske želje in posebnosti. Nudimo veganski, vegeterijanski, mesni, brezglutenski in brezlaktozni obrok. Prosimo, da nas zaradi lažje organizacije o posebnostih glede alergij ali intoleranc obvestite ob potrditvi rezervacije ali najkasneje 24 ur pred prihodom.

Za dodatne informacije in rezervacije smo vam vedno na voljo na elektronskem naslovu info@dvorec-gregorcic.si. Na vaša vprašanja bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

V kolikor ste zainteresirani za dodatne Wellness storitve – masaže in terapije, katere izvaja Katrin Vidnar, lahko za vas uredimo rezervacije v hišnem Wellnessu Ornament. V kolikor si želite dodatne rekreacije pomagamo pri najemu e-koles. Če pa si želite še dodatnega gastronomskega razvajanja pa vam pomagamo pri rezervaciji degustacije v Vinski kleti Colnar.

*Cene paketov veljajo izključno za goste hotela Dvorec Gregorčič 4*. 

IZBERITE SOBO
Wellness razvajanje Dvorec Gregorčič

Dodatna ponudba: Hišni wellness Orament

Na voljo so tudi druge storitve tretmajev, terapij, masaž in razvajanj, ki jih v hišnem wellnessu izvaja priznana Katrin Vidnar. Obvezna rezervacija s pisno potrditvijo ponudbe najmanj 24 ur pred prihodom! 

Rezervacija Wellness tretmajev je mogoča na info@ornamentspa.eu ali na telefonski številki: 031 – 683 -787.

Za vsa dodatna vprašanja smo vam z veseljem na voljo na telefonski številki +386(0) 7 292 72 20 ali elektronskem naslovu info@dvorec-gregorcic.si. Veseli bomo vaših povpraševanj!