Aktualna ponudba v 4* hotelu Dvorec Gregorčič

Ste za razvajanje po dvorsko?

Pripravili smo ekskluzivno hišno ponudbo. Ujemite ugodne cene!

V Dvorcu Gregorčič, prenovljeni rojstni hiši slovenskega ornamentalista Jožeta Karlovška, izberite dvorsko razvajanje. Ujemite popoln oddih unikatne preprostosti, ujete v duh butičnega hotela, kulinarične poezije z vetrom Mediterana v restavraciji ter zasebnega Wellnessa Ornament oddiha v srcu dolenjske!

Naša osnovna ponudba

Ujemite ugodno ponudbo nočitve 1/2, ki je v našem 4**** hotelu na voljo že od 95€ na noč

Idealno za brezskrbno raziskovanje Dolenjske, za vikend razvajanje v dvoje ali team-building izlet z najboljšo ekipo. 

REZERVIRAJ

Ekskluzivna ponudba

Prva ekskluzivna hišna ponudba je namenjena vsem tistim, ki se radi sprostite v udobnih hotelskih sobah, uživate ob masažah in v termalnih kopanjih ter razvajate svoje brbončice ob gourmet večerji! 

Cena razvajanja:

270€ na osebo za tridnevno razvajanje! 

*

Ponudba vsebuje: 

  • 2 nočitvi z zajtrkom v 4* sobi 1/2 hotela Dvorec Gregorčič,
  • 2 gourmet večerji s štiri hodnim menijem, 
  • 1 vstopnica za bazen Term Krka (Šmarješke Toplice ali Dolenjske Toplice),
  • svetovanje za ogled lokalnih znamenitosti.

Trajanje programa: 3 dni, 2 nočitvi

Doplačila: turistična taksa, pijača po porabi, drugi individualni dogovori


Dodatna pojasnila: 

Prihod v sobe (check-in) je možen po 13:00 uri.  V ceno nočitve je vključen samopostrežni zajtrk, ki ga ponujamo vsako jutro med 7:00 in 9:30. Odhod iz sob (check-out) je možen po zajtrku, najkasneje do 11:00.

Razvajanje ob gourmet večerji s štirimi hodi (v restavraciji Dvorec-Gregorčič) je del sezonske ponudbe. Pri kuhi upoštevamo vaše prehranske želje in posebnosti. Nudimo veganski, vegetarijanski, mesni, brezglutenski in brezlaktozni obrok – prosimo, da nas zaradi lažje organizacije o posebnostih in željah obvestite ob potrditvi rezervacije ali najkasneje 24 ur pred prihodom.

Za vse dodatne informacije in rezervacije smo vam z veseljem na voljo na elektronskem naslovu info@dvorec-gregorcic.si. Na vaša vprašanja bomo odgovorili v roku 24 ur od prejema sporočila.

Vsi gostje hotela Dvorec Gregorčič 4* imate priložnost razvajanja v ekskluzivni hišni wellness Ornament ponudbi. Prepustite se razvajanju v toplih savnah, nežnih masažah, blagodejnih kopelih ter sproščujočih terapijah. Izvajalec hišnih Wellness storitev Ornament je Katrin Vidnar. Obvezna rezervacija s pisno potrditvijo ponudbe najmanj 24 ur pred prihodom! Rezervacija Wellness tretmajev je mogoča na info@ornamentspa.eu ali na telefonski številki: 031 – 683 -787.

Cene paketov veljajo izključno za goste hotela Dvorec Gregorčič 4*. 

OGLEJ SI VEČ MOŽNOSTI

Dodatna ponudba: Hišni wellness Orament

Na voljo so tudi druge storitve tretmajev, terapij, masaž in razvajanj, ki jih v hišnem wellnessu izvaja priznana Katrin Vidnar. Obvezna rezervacija s pisno potrditvijo ponudbe najmanj 24 ur pred prihodom! 

Rezervacija Wellness tretmajev je mogoča na info@ornamentspa.eu ali na telefonski številki: 031 – 683 -787.

Za vsa dodatna vprašanja smo vam z veseljem na voljo na telefonski številki +386(0) 7 292 72 20 ali elektronskem naslovu info@dvorec-gregorcic.si. Veseli bomo vaših povpraševanj!