Veseli december in disco silvestrovanja

Posebna ponudba za pare, družine in večje skupine. Za vsakogar nekaj.

Dragi gostje za vas smo v decembru pripravili številne novosti. Dobrodošli ste na večerna druženja v restavraciji, kjer bomo ob pestri ponudbi raznolikih menijev za vse okuse k hrani pripravili še vinsko spremstvo in degustacije. 

 

 

Nato bomo večer nadaljevali z nočnim disco žurom v vinski kleti Dvorca Gregorčič, kjer bo za glasbo vseh generacij skrbel hišni DJ, najboljša ekipa Dvorca pa bo za vas pripravila tematske disko koktajle ter polnočne prigrizke. 

Dodatno smo pripravili tudi GOURME paket z nočitvijo in zajtrkom; VIKEND paket z wellness razvajanjem ter BUSINESS paket za poslovne goste. 

 

 

V času kosil smo pripravili tri različne jedilnike, ki bodo poskrbeli za vse okuse. Na voljo bodo TRADICIONALNI, RIBJI TER VEGETARIJANSKI MENI, ki jih bomo stregli v času kosil po enotni ceni 20€/osebo.

V tradicionalnem meniju boste gostje lahko izbirali med dvema juhama (govejo in gobovo), sledila bo bogata glavna jed (zoren svinjska rolada s poprom v omaki ob dolenjskem štruklju, ocvrt piščančji file nadevan s sirom, pehtranova krompirjeva krema ter sotirana kolerabica s porom) in sestavljeno solato, posladkali pa vas bomo z našo znano Karlovškovo gibanico.

V ribjem meniju se boste okrepčali z ribjo juho, po glavni jedi v kateri kraljuje postrv (file postrvi s koromačem v omaki ob koruznem kipniku, popečene bučke in mandeljni) ter sestavljeni solati pa bo sledila sladica (čokoladna strjenka z vanilijo in mariniranim sadjem). Vsi tisti, ki se boste odločili za vegetarijanski meni boste po ješprenjevi juhi z zelenjavo in proseno kašo mlina Rangus postreženi z domačimi testeninami (fuži s suhim paradižnikom, ligurskimi olivami in bučkami na rukoli), sladkali pa vas bomo ob mariniranem jagodičevju z limoninim sladoledom in karamelo. 

V večernem času vas boste lahko izbirali med TRADICIONALNIM JEDILNIKOM ter TRENDI SILVESTRSKIM JEDILNIKOM. Poleg ponudbe menija bodo na voljo tudi družabne predjedi za pričetek decembrskega razvajanja ter pestra dodatna ponudba.

Večerno razvajanje bomo kot obljubljeno nadaljevali v naši vinski kleti, kjer vas bo hišni DJ razvajal z najboljšimi hiti za vse generacije.

 Za vse, ki si želite službeno silvestrovanje ali prijateljsko druženje preživeti v naši družbi bo ob decembrskih vikendih na voljo tudi koktajli ter prigrizki. 

Vse to so gotovo odlični razlogi, da decembra obiščete Dvorec Gregorčič! 

V Dvorcu Gregorčič veliko energije in  časa posvetimo tudi pripravi individualnih dogovorov za družine ali večje skupine. Vsak dan pripravljamo sveža kosila iz lokalnih sestavin, v sodelovanju z lokalnimi vinarji pa ves čas posodabljamo etikete v naši vinski kleti. Vseh novosti je enostavno preveč, da bi jih uspeli objaviti zato ste zelo dobrodošli, da nam pišete in pripravili bomo posebno ponudbo glede na vaše želje. 

REZERVIRAJ

Za vsa dodatna vprašanja smo vam z veseljem na voljo na telefonski številki +386(0) 7 292 72 20 ali elektronskem naslovu info@dvorec-gregorcic.si. Veseli bomo vaših povpraševanj!