Kulinarična poezija

razvajajte brbončice v Dvorcu Gregorčič

Naj bo nedeljsko kosilo, brunch ali popoldanska kava ob izjemni sladici ali sladoledu,  Restavracija Dvorca Gregorčič Vas vabi na razvajanje brbončič.

Dvorec Gregorčič_Šmarjeta

Za ponudbo jedi iz jedilnega lista ali posebno, individualno, ponudbo za večje skupine nas kontaktirajte in z veseljem bomo pripravili posebno pogostitev za vas in vaše goste!

INDIVIDUALNA PONUDBA

Aktivnosti v okolici 

Čez dan se lahko sprehodite po urejenih pohodnih poteh v okolici Šmarjete. Dolenjsko pokrajino si lahko ogledate tudi s kolesom.

Lepo vabljeni na Cvičkovo fontano v samem jedru Šmarjete, v neposredni bližini Dvorca. Lokacija ponuja nešteto možnosti: obisk term, igranje golfa, panoramska vožnja z letalom ali celo skok s padalom!

Novo mesto s svojo bogato zgodovino je oddaljeno 15 km, prestolnica Hrvaške, Zagreb, pa 75 km. Magični Otočec z romatničnim gradom sredi reke Krke in s teniškim ter golf igriščem v neposredni bližini je oddaljen 8 km.

Izvir Cvička
Izvir Cvička
Naravne toplice Klevevž
Naravne toplice Klevevž

POSEBNA PONUDBA V DVORCU GREGORČIČ

Počitek pa si privoščite v eni izmed individualno opremljenih sob butičnega hotela 4* Dvorca Gregorčič in hišnega Wellnessa Ornament ter pozabite na vsakodnevne skrbi.